Evde Otelde Görüşen Sınırsız Bayan Beykoz Escort Eylül

Merhaba! Ben Eylül, 26 yaşındayım. İstanbul’un yeşille mavinin birbirine karıştığı, biraz da “kaçıp nefes alma” hissi veren Beykoz’da yaşıyorum. Hayatımda dengeyi seviyorum: Bazen gün batımına karşı sakin bir yürüyüş, bazen de müziğin sesini biraz açıp dansa karışmak… Dışarıdan bakınca enerjik ve neşeli görünürüm; yakından tanıyınca ise küçük ayrıntılara önem veren, samimiyeti ve saygıyı önceleyen biriyim. Boyum 1.69, kilom 59; yani yanımdaki insanla “çok kasmadan” her plana uyum sağlayabilen, hareket etmeyi seven bir profilim var.

Kendimi tek bir kalıba sığdırmayı sevmiyorum. Bir gün “klasik sinema akşamı” diyip, filmden sonra sahneleri konuşmayı teklif edebilirim; başka bir gün ise şehrin kalabalığından uzaklaşıp kıyı boyunca yürüyüşe çıkmak isteyebilirim. Sinema benim için sadece film izlemek değil; anlatılan hikâyenin içindeki duyguyu yakalamak, karakterleri çözmek, bazen de “bu sahneyi tekrar izlemek lazım” deyip heyecanlanmak. Eğer sen de film sonrası uzun sohbetlerden hoşlanıyorsan, bence iyi anlaşırız.

Bir diğer tutkum dans. Dans ederken insanın kendini daha hafif hissettiğine inanıyorum; sanki günün yorgunluğu ritimle birlikte dağılıyor. Profesyonel olmak gibi bir iddiam yok ama içimden geldiği gibi dans etmeyi seviyorum. Bazen bir mekânda, bazen evde sevdiğim şarkıyı açıp birkaç dakika bile olsa hareket etmek bana iyi geliyor. Yanımda dans etmeyi seven biri olursa harika olur; sevmiyorsa da sorun değil, ritmi birlikte yakalamak için illa mükemmel adımlar atmak gerekmiyor.

Ve evet… kokteyller! Yeni tatlar denemek, içindeki notaları ayırt etmeye çalışmak. Kokteyl bar keşfetmek, farklı sunumlar görmek, bir akşamı keyifli bir sohbete dönüştürmek benim için güzel bir kaçış. Çok iddialı bir gurme değilim; ama iyi hazırlanmış bir kokteyl ve yanına eşlik eden samimi muhabbet, benim için “kaliteli zaman” demek.

Yürüyüş ise hayatımın sakin ama vazgeçilmez parçası. Beykoz’un doğası ve havası buna çok uygun; insan bazen sadece yürüyerek bile zihnini toparlıyor. Yürürken konuşmayı da severim, sessizliği paylaşmayı da. Bazı anlar vardır ya, kelimeye ihtiyaç duymaz; işte o anları da değerli buluyorum.

Beykoz escort bayan olarak burada aradığım şey “mükemmel” biri değil; gerçek biri. Güven veren, iletişimi açık, saygılı, kalbi kötü niyet taşımayan biri… Flört etmeyi bilen ama oyunlara ihtiyaç duymayan; tanımaya emek veren, sözünün arkasında duran biri. Ben de karşılığında sıcak, destekleyici, neşeli ve yanında kendin olabileceğin bir Eylül olabilirim. “Ben buyum” diyebilen, hayatı ciddiye alırken keyfini de kaçırmayan biriyle tanışmak isterim.

Eğer sen de bir akşam kokteyl eşliğinde sohbet etmeyi, bazen sinemaya gidip film sonrası konuşmayı, bazen de yürüyüşte kafayı boşaltmayı seviyorsan; belki aynı frekanstayız. Tanışmak istersen, bana bir mesaj bırak: En son izlediğin film hangisiydi ya da favori kokteylin ne? Buradan güzel bir hikâye çıkabilir.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu